Wees er tijdens mijn succes maar ook tijdens mijn strijd

Wees er tijdens mijn succes maar ook tijdens mijn strijd

Dit is een van mijn favoriete citaten omdat het in moeilijke tijden herinnert aan wie onze échte vrienden zijn.

Als het goed gaat in je leven heb je geen tekort aan vrienden. Bestaande vrienden bevestigen hun vriendschap met je en vaak krijg je er veel nieuwe vrienden bij. Iedereen wil onderdeel zijn van je succes. Gelijk hebben ze ook. Het is goed en gezond om in de buurt te zijn van succesvolle, gemotiveerde mensen die richting geven aan hun leven.

Het enige wat wij ons moeten afvragen is of deze vrienden ook aanwezig zijn wanneer het minder goed gaat in je leven. Velen zullen verdwijnen. Velen zullen hun rug naar je toe keren. Pijnlijk maar waar. Het is jammer ook maar dat hoort bij het mens zijn.

Laten we voor nu  focussen op diegene die wel blijven in deze mindere tijden. Die super echte vrienden. Onze dierbaren die onvoorwaardelijk van ons houden. Succes of geen succes. Het zijn deze meestal kleine groep mensen die wij dichtbij moeten houden en onze dankbaarheid moeten uitspreken.

Echte vrienden en familie zijn zeer belangrijk in de uitdagende fases van onze levens maar ook voor de succesvolle periodes. Neem ze nooit voor lief. Wees actief en en toon hun bewust wat ze allemaal voor je betekenen.

 

Share This