Wanneer komt de tijd dat je in jezelf gelooft?

Wanneer komt de tijd dat je in jezelf gelooft?

Inderdaad – op een gegeven moment is het tijd om in jezelf te geloven, ook als anderen het niet doen.

 

Het lijkt vaak zo dat wij de goedkeuring van anderen nodig hebben. Maar als we onze dromen willen najagen moeten we vertrouwen hebben in ons eigen kunnen. We hoeven nooit de goedkeuring van anderen maar we blijven onszelf dit wel vertellen. We mogen leren vertrouwen te hebben in het maken van onze eigen beslissingen. Geloof het of niet maar wij zijn best in staat goede besluiten te maken. Elk besluit die eigen is, is namelijk een goed besluit. Het is zelfs het beste besluit.

 

Het maken van een besluit wil niet per se zeggen dat het makkelijk moet zijn. Het zegt verder ook niet dat wij door het besluit geen uitdagingen zullen hebben. Het zegt echter wel dat een eigen besluit altijd het juiste zou zijn omdat het een besluit is die wij zelf hebben gemaakt zonder veel invloed van anderen.

 

Door vertrouwen te hebben in onszelf en vertrouwen te hebben dat de fouten die wij ook zullen maken onderdeel van het proces is, leren wij dat we ook in staat zijn de oplossingen daarvan te vinden. Zolang dat wij blijven leren komt het altijd goed. We zullen altijd morgen en overmorgen hebben om het opnieuw te proberen tot dat wij het goed krijgen. Dit gevoel, dit besef maakt elk besluit makkelijker te maken. Er is namelijk geen haast om het goed te krijgen en ook de verwachting om het direct goed te krijgen mag worden losgelaten.

 

Volgens de Law of Attraction (LOA) is er geen enkele omstandigheid, obstakel, uitdaging of probleem te groot voor het universum en dus voor onszelf. Dit biedt hoop maar het is ook waar. We dienen het slechts helder te hebben in onze gedachten en ons hart – dat wat wij graag willen, dat wat wij graag willen beslissen, en het vertrouwen hebben dat wij het zullen ontvangen.

Om dit te doen moeten we het besef hebben dat alles mogelijk is zolang wij daarin geloven. Zolang wij in onszelf geloven.

 

Share This