Alles bestaat uit energie, meer is er niet

Alles bestaat uit energie, meer is er niet

De werking van het universum is voor de meeste moeilijk te begrijpen. De Law of Attraction –  (de wet van aantrekkingskracht), waarschijnlijk de meest aanwezig maar onzichtbare universele wet, zoals zwaartegracht, kan niet ontkent worden. Het speelt en cruciale rol in hoe het universum werkt. Wij kunnen het niet zien noch bewijzen dat het er is en desondanks zijn wetenschappers tot de conclusie gekomen dat er wel een link is tussen spiritualiteit en de fysieke wereld. Wij zijn op het punt bereikt dat ontkennen zelfs nutteloos is.

Het leven is wat je denkt dat het is volgende de Wet van Aantrekkingskracht. Het doet er niet toe of je er wel of niet gelooft dat deze wet bestaat. Het bestaat. Het is en het zal altijd aanwezig zijn. Ben jij iemand die vast beraden is om de Law of Attraction (Wet van Aantrekkingskracht) ook bekend als de Wet van Ideologie, te ontkennen? Stel jezelf dan de volgende vragen:  Welke nadelen zijn er voor jou als je wel in de Law of Attraction gelooft? Kan je jezelf openstellen om in ieder geval een poging te maken om begrip te tonen voor deze ideologie? Wat heb je te verliezen als je dat wel zou doen?

 

Zoals al eerder geschreven. Het maakt niet uit of je er in gelooft of niet. Wat wij allemaal geloven vormt onze realiteit. De Wet van Aantrekkingskracht is constant aan het werk ook als je niet wilt dat het werk. Wij hebben geen zeggenschap hierin. Wij kunnen het niet ontsnappen. Het domineert onze levens op positieve wijze als wij dat willen maar ook op negatieve wijze…. als wij dat willen.

In de woorden van Albert Einstein:

“Alles is energie. Zo simpel is het. Koppel de frequentie van de realiteit dat je wilt (visie, gedachten en emoties) en dat is wat je zult krijgen. Het is niet anders. Dit is geen filosofie. Dit is natuurkunde”

 

Trillingen
Alles op zijn puurste vorm bestaat uit energie. Energie heeft een frequentie, en eigen vibratie, Elke vibratie trilt op een bepaalde snelheid.  Positieve energie;  geluk, liefde, vreugde, etc. vibreren erg snel. Hoe sneller de vibratie, hoe hoger de frequentie. Dat wil Als je positieve gedachten en gevoelens hebt straal  dus energie, die een hoge frequentie heeft, uit. Het wordt door universele wetten gekoppeld aan andere mensen, objecten, gebeurtenissen met hetzelfde frequentie en komt jouw kant op.  Denk aan de resonantie van een piano toets als je twee toetsen in drukt. In eerste instantie hoor je twee aparte tonen maar als je de toets vasthoudt resoneren ze met elkaar. Hun frequentie match elkaar zodat het een wordt. Je hoort uiteindelijk slecht een toon – beide frequenties bij elkaar. En zo werkt de Law of Attraction. Dit is hoe onze wereld werkt. Dit is niet theorie, dit is wetenschap en spiritualiteit samen bij elkaar. Dit is het universum aan het werk.

Denk daarom zoveel mogelijk mooie gedachten over jezelf. Durf te dromen over de dingen die je wenst in je leven. Voel intense geluk tijdens deze dromen en weet dat het van jou mag zijn en ook naar jou toe komt.

 

Share This